0
Научи повече

Обновена бизнес компютърна техника – най-доброто за Вашия бизнес!
Научи повече

Обновена маркова компютърна техника за образованието
Научи повече

Програма „Корпоративни клиенти“
Научи повече

Кръгова икономика

Фирми и големи предприятия

Компютрите в днешно време са неизменна част от ежедневието ни, нещо повече, те са се превърнали в необходимост. Това се отнася и за бизнес средата, където употребата им е наложена във всеки един бизнес процес, спомагайки за продуктивността и ефективността му. За да е конкурентоспособно и да функционира нормално, всяко едно предприятие, без значение малко или голямо, се нуждае от устойчива, производителна и сигурна компютърна техника.

Какво е „бизнес техника“

Производителите на компютърна техника най-общо категоризират своите продукти в две основни серии – „потребителска“ и „бизнес“.

Потребителската серия е създадена най-вече с цел забавление и се отличава с по-ниска цена и по-кратък живот.

Докато бизнес серията е предназначена за работа и високо натоварване, поради което за производството й се използват много по-качествени материали и се осъществява изключително строг контрол на качеството. Този тип техника се произвежда по високи стандарти и преминава множество от тестове. Освен това продуктовият дизайн при бизнес сериите се създава от инженерите на производителя, докато при потребителските серии често се купуват готови дизайни от външни производители.

Поради тези причини бизнес сериите имат по-дълга оригинална гаранция и по-дълга поддръжка (драйвери, фиксове и др.). Също така основен приоритет при бизнес техниката е сигурността. В бизнес сериите има заложени на хардуерно ниво системи, компоненти, технологии и функции за сигурност, които липсват при потребителските серии.

Всичко това гарантира надеждността, сигурността, ефективността и дългия живот на бизнес техниката. Това, разбира се, налага и нейната по-висока цена, за която обаче клиентите получават много повече.

Обновена компютърна бизнес техника

Продиктувано от желанието да намалят разходите и същевременно да получат необходимата производителност на много по-ниска цена, много компании прибягват до все по-изгодните решения, предлагани на пазара на обновена компютърна техника. Нещо повече – използването на такъв тип бизнес техника – употребявана и обновена, вече не е нещо ново и в цял свят тази тенденция расте. От една страна, тя е по-екологична, а от друга – предлага желаната работоспособност на далеч по-ниска цена.

В какво обаче се състои разликата между просто употребявана компютърна техника и обновена такава? Основно в качеството. При просто употребяваната компютърна техника продуктът в повечето случаи е с неясен произход, без гаранция, без операционна система, с лош външен вид и най-важното – със съмнителна работоспособност. Обновената компютърна техника е употребявана такава, която е преминала през серии от хардуерни тестове и профилактика, които гарантират нейното качество и удължаване на експлоатационния й срок. Поради тази причина обновената техника включва и гаранция, както и възможността да бъде с оригинална операционна система и всички необходими драйвери към нея. Обновената техника е на много по-достъпна цена, което я прави правилният избор за Вас, ако търсите качествен, надежден и ефективен продукт, който да използвате дълго време.

Ние от ИТР България разбираме нуждата на бизнеса от качествена, надеждна, сигурна и производителна компютърна техника, която същевременно да е на достъпна цена.

За последните повече от 10 години ИТР България се наложи като лидер в своята област. Основната ни дейност е внос, износ и обновяване на компютърна техника, продажба на едро и дребно на обновена компютърна техника втора употреба, като компютри, лаптопи, монитори и компоненти
Ние работим само и единствено с маркова техника от лидерите в IT бранша, като: Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др.
Разчитайки на надеждността и качеството на доказалите се във времето производители, ИТР България пренася на своите клиенти и партньори това качество на достъпна цена.
Именно предлагането на качествена техника, добрите цени и гъвкавата политика в синхрон с нуждите на клиента спомогнаха за бързото налагане на компанията ни и я превърнаха във водещ доставчик на обновена компютърна техника. През последните години продуктите, които предлагаме, преминаха пътя от „просто употребявани компютри и компоненти“ до „напълно обновени и цялостни маркови решения, комбинирани с оригинален софтуер и реална гаранция“.

Какво получават нашите бизнес клиенти

 • Висок професионализъм
 • Богат асортимент от качествени продукти и услуги на добри цени
 • Напълно обновени продукти, готови за ползване с оригинален софтуер и реална гаранция
 • Професионален гаранционен и следгаранционен сервиз
 • Качествено, професионално, адекватно и бързо консултиране и обслужване
 • Конкурентни и гъвкави цени, съобразени с нуждите и количествата
 • Разнообразие от търговски инструменти и преимущества
 • Своевременно осведомяване за актуални оферти, промоции и полезна информация
 • Добре изградена логистична политика с възможност за безплатна доставка

Висок професионализъм

Сертифицираният процес по ISO 9001 на обновяване на техниката гарантира най-високо качество и професионализъм, въпреки че тя не е нова. Този процес показва на клиента, че срещу него стои стабилен партньор, който защитава неговия интерес, работейки по ясни правила, непрекъснато подобряващи качеството.
В ИТР България работи екип от доказани висококвалифицирани професионалисти.

Богат асортимент от качествени продукти и услуги на добри цени

Фирмата ни поддържа големи постоянни складови наличности, богато разнообразие от обновени компютри, монитори, принтери и лаптопи.

ИТР България разполага с постоянна наличност от десетки хиляди лаптопи, компютри, монитори, сървъри, аксесоари и периферни устройства, като се стремим постоянно да увеличаваме асортимента си.

Всяка една единица е напълно обновена, преминала пълни хардуерни тестове, техническа и козметична профилактика, покрити са всички критерии за качество и надеждност според сертифициран по ISO 9001 процес, за да сме сигурни, че предлагаме качество без компромис на нашите клиенти.

Качественото и надеждно опаковане на готовите продукти също е наш основен приоритет, за да сведем до минимум рисковете от транспортирането на стоката. Затова сме внедрили политики и процедури по опаковане и използваме професионални опаковки с най-високо качество.

Всеки наш продукт разполага с реална гаранция (според Гаранционните ни условия).

Големият ценови и продуктов диапазон задоволява клиентите от всички потребителски групи – от частни клиенти до големи дилърски компании в България и Европа като цяло.

Напълно обновени продукти, готови за ползване с оригинален софтуер от Microsoft®

ИТР България е единственият MAR (Microsoft Authorized Refurbisher) в България – оторизирани сме с директен договор от Microsoft® да предлагаме обновени компютърни системи с предварително инсталиран софтуер на Microsoft®, предназначен както за бизнеса, така и за крайни потребители. Поради тази причина Вие имате възможност да закупите един напълно обновен продукт с предварително инсталирана операционна система Windows 10 или Windows 11 - Home или Pro, на цени без конкуренция, който е 100% готов за ползване от крайния потребител. Така Вие ще можете да се насладите на използването на качествени продукти от висок клас, произведени от лидерите в IT сектора (Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др.), в комбинация с напълно лицензирана операционна система Windows, за да се гарантира Вашата безпроблемна работа и максимална сигурност. Освен това с всеки предварително инсталиран компютър или лаптоп Вие получавате:

 • Oригинален софтуер от Microsoft;
 • 12 месеца гаранция за всички продукти с цифров лиценз за Windows;
 • 30-дневна версия на новия Microsoft Office;
 • Антивирусен софтуер Microsoft Defender Antivirus;
 • Предварително инсталиран Microsoft Teams;
 • Всички необходими драйвери.
 • Всеки продукт с Windows е инсталиран на английски език, като са налични повече от 100 различни езици за визуализация, включително и български.

Професионален сервиз

Нашата основна цел винаги е била да доставяме качество без аналог. Обновяването на техниката е сложен процес, на който отделяме огромно внимание и професионализъм. Компромисите в това отношение са недопустими и затова ИТР България разполага с добре изграден професионален сервиз. Във всеки един момент имаме възможност да обновяваме и тестваме над 200 настолни компютъра или 400 лаптопа наведнъж. Изградили сме сертифициран по ISO процес за тест, одит и политика по рекламациите, а екип от висококвалифицирани специалисти се грижи и за гаранционното и извън-гаранционното обслужване на предлаганата от нас техника.

Качествено, професионално, адекватно и бързо консултиране и обслужване

През годините, доказвайки се като лидер в своята област, ИТР България си партнира успешно и с големия, и с малкия бизнес. За всеки наш клиент ние търсим индивидуално решение, пригодено конкретно за неговите нужди. В основата на нашия успех е отличното сътрудничество с нашите дългогодишни партньори, колеги и клиенти. Екипът на ИТР България се стреми към качествено, бързо и квалифицирано обслужване и професионално консултиране. Ние се стремим да поддържаме високи етични и обществени стандарти при работата ни с нашите клиенти.

Конкурентни и гъвкави цени, съобразени с нуждите и количествата

На всеки наш бизнес клиент, който се нуждае от офис техника от висок клас, ние можем да предложим гъвкави цени и условия, подходящи за всеки бизнес. Цените са без конкуренция, а продуктите са съобразени с изискванията и на най-взискателния клиент.

Разнообразие от търговски инструменти и преимущества

В зависимост от активността и реализираните обеми нашите бизнес клиенти могат да се възползват от разнообразни права и привилегии, като отново разчитаме на индивидуалния подход при всяка конкретна сделка.

Своевременно осведомяване за актуални оферти, промоции и полезна информация

Всяка седмица ще получавате известие на своя имейл за актуалните ни кампании и промоции. Периодично ще бъдете уведомявани по имейл или телефон за нови продукти, които биха представлявали интерес за Вас. Освен това ние редовно изпращаме на своите клиенти важни новини и материали с полезна информация, касаеща IT средата и бизнеса.

Добре изградена логистична политика с възможност за безплатна доставка

Ние имаме сключени договори с водещи куриерски и логистични фирми за преференциални цени, а при определени условия предлагаме и услугата безплатна доставка.

Високото качество, надеждност и изгодна цена на нашите продукти ги правят подходящи за малки фирми, големи предприятия и сектор „Образование“.

Фирми

Големи предприятия

Сектор образование

Голяма част от секторите туризъм, държавни и общински администрации, медицина също все по-често избират обновена компютърна техника за своята дейност.

Сектор туризъм

Държавни и общински администрации

Медицина

Обновената маркова компютърна техника също е отличен избор и за организации в областта на:


Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук

Добре