0
Научи повече

Обновена бизнес компютърна техника – най-доброто за Вашия бизнес!
Научи повече

Обновена маркова компютърна техника за образованието
Научи повече

Програма „Корпоративни клиенти“
Научи повече

Кръгова икономика

Образование

Използването на дигитални средства e част от ежедневието ни. Ние работим с тях, забавляваме се, те улесняват живота ни и допринасят за нашето развитие и израстване. Това се отнася и за образованието ни, където от десетилетия всички развити страни използват дигитални средства за учебни цели. За наше съжаление, в Източна Европа изоставаме в това отношение и все още не сме на подобаващо ниво, а и нещата, които се правят в тази насока, не са достатъчни, за да покрият стандарта при образованието, който днешната реалност изисква.

На всички ни е ясна все по-належащата нужда от въвеждането на съвременни методи на преподаване у нас, които изискват дигитални средства. Бюджетите на МОН обаче за образование винаги са свити, а дори и да ги има, в не малко случаи техниката, която се закупува, не е достатъчно удачна или не удовлетворява напълно изискванията за конкретните цели, за които ще се използва. За съжаление и IT инфраструктурата на училищната администрация, както и в повечето държавни учреждения, също не е на нужното ниво.

Отделно от това, текущото положение, породено от Ковид пандемията, още повече налага спешната нужда от IT обезпеченост на всички нива за целите на образованието – от администрацията до учебния процес, като това, разбира се, допълнително води до още повече разходи от все така ограничените бюджети на учебните заведения. Изниква въпросът има ли подходящо решение, което да покрие всички тези изисквания и да се справи с предизвикателствата, с които в сектор Образование ежедневно се сблъскват.
Отговорът е: има – обновената маркова компютърна техника.

Защо обновената маркова компютърна техника е идеална за учебни цели?

Използването на такъв тип компютърна техника – употребявана и обновена, за образователни цели не е нещо ново, тази практика съществува в цял свят и е с тенденция да расте. Изначало марковата компютърна техника е проектирана за интензивна работа, поради което за производството й се използват много по-качествени материали и се осъществява изключително строг контрол на качеството. Този тип техника се произвежда по високи стандарти и преминава множество от тестове. Всичко това гарантира надеждността, сигурността, ефективността и дългия живот на марковата техниката. Това несравнимо качество позволява на продуктите да бъдат използвани от повече от един потребител за дълго време.

Обновената маркова компютърна техника обичайно е предназначена за бизнес цели, където изискванията за мощност и производителност обикновено са много високи, и съответно в производството й са влагани най-новите и бързи технологии, които в повечето случаи многократно надвишават необходимите критерии. Това, разбира се, е продиктувано от намерението техниката да е достатъчно работоспособна за дълъг период от време. Ето защо обновената компютърна техника, дори след години на експлоатация, е достатъчно бърза, за да задоволи текущите нужди, което я прави и подходяща за целите на образованието.

Обновената маркова компютърна техника е употребявана такава, която е преминала през серии от хардуерни тестове и профилактика, които гарантират нейното качество и удължаване на експлоатационния й срок. Поради тази причина обновената техника включва и гаранция, както и възможността да бъде с оригинална операционна система и всички необходими драйвери към нея, включително антивирусна програма и допълнителен пакет от безплатен софтуер – един цялостен продукт, готов за действие. И всичко това – на наистина достъпна цена.

Обобщено обновената маркова компютърна техника е достатъчно производителна, достатъчно устойчива, достатъчно сигурна, лесна за поддръжка и обслужване и не на последно място – на много достъпна цена, което я прави идеален избор за образователни цели.

Нека не забравяме и че повторното използването на компютърната техника въздейства благоприятно на околната среда и е една от стъпките за един по-добър свят.

Ние от ИТР България разбираме нуждата на Образованието в България от качествена, надеждна, сигурна и производителна компютърна техника, която същевременно да е на достъпна цена, а високото качество, надеждност и изгодни цени на нашите продукти ги правят подходящи както за всички учебни цели, така и за цялостната IT инфраструктура.

За последните повече от 10 години ИТР България се наложи като лидер в своята област. Основната ни дейност е внос, износ и обновяване на компютърна техника, продажба на едро и дребно на обновена компютърна техника втора употреба, като компютри, лаптопи, монитори и компоненти.

Ние работим само и единствено с маркова техника от лидерите в IT бранша, като: Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др.

Разчитайки на надеждността и качеството на доказалите се във времето производители, ИТР България пренася на своите клиенти и партньори това качество на достъпна цена.

Именно предлагането на качествена техника, добрите цени и гъвкавата политика в синхрон с нуждите на клиента спомогнаха за бързото налагане на компанията ни и я превърнаха във водещ доставчик на обновена компютърна техника. През последните години продуктите, които предлагаме, преминаха пътя от „просто употребявани компютри и компоненти“ до „напълно обновени и цялостни маркови решения, комбинирани с оригинален софтуер и реална гаранция“.

Какво получават нашите клиенти

 • Висок професионализъм
 • Богат асортимент от качествени продукти и услуги на добри цени
 • Напълно обновени продукти, готови за ползване с оригинален софтуер и реална гаранция
 • Професионален гаранционен и следгаранционен сервиз
 • Индивидуално отношение и качествено и професионално консултиране

Висок професионализъм

Сертифицираният процес по ISO 9001 на обновяване на техниката гарантира най-високо качество и професионализъм, въпреки че тя не е нова. Този процес показва на клиента, че срещу него стои стабилен партньор, който защитава неговия интерес, работейки по ясни правила, непрекъснато подобряващи качеството.
ИТР България работи екип от доказани висококвалифицирани професионалисти.

Богат асортимент от качествени продукти и услуги на добри цени

Фирмата ни поддържа големи постоянни складови наличности, богато разнообразие от обновени компютри, монитори, принтери и лаптопи.

ИТР България разполага с постоянна наличност от десетки хиляди лаптопи, компютри, монитори, сървъри, аксесоари и периферни устройства, като се стремим постоянно да увеличаваме асортимента си.

Всяка една единица е напълно обновена, преминала пълни хардуерни тестове, техническа и козметична профилактика, покрити са всички критерии за качество и надеждност според сертифициран по ISO 9001 процес, за да сме сигурни, че предлагаме качество без компромис на нашите клиенти.

Качественото и надеждно опаковане на готовите продукти също е наш основен приоритет, за да сведем до минимум рисковете от транспортирането на стоката. Затова сме внедрили политики и процедури по опаковане и използваме професионални опаковки с най-високо качество.

Всеки наш продукт разполага с реална гаранция (според Гаранционните ни условия).

Големият ценови и продуктов диапазон задоволява клиентите от всички потребителски групи – от частни клиенти до големи дилърски компании в България и Европа като цяло.

Напълно обновени продукти, готови за ползване с оригинален софтуер от Microsoft®

ИТР България е единственият MAR (Microsoft Authorized Refurbisher) в България – оторизирани сме с директен договор от Microsoft® да предлагаме обновени компютърни системи с предварително инсталиран софтуер на Microsoft®, предназначен както за бизнеса, така и за крайни потребители. Поради тази причина Вие имате възможност да закупите един напълно обновен продукт с предварително инсталирана операционна система Windows 10 или Windows 11 - Home или Pro, на цени без конкуренция, който е 100% готов за ползване от крайния потребител. Така Вие ще можете да се насладите на използването на качествени продукти от висок клас, произведени от лидерите в IT сектора (Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др.), в комбинация с напълно лицензирана операционна система Windows, за да се гарантира Вашата безпроблемна работа и максимална сигурност. Освен това с всеки предварително инсталиран компютър или лаптоп Вие получавате:

 • Oригинален софтуер от Microsoft;
 • 12 месеца гаранция за всички продукти с цифров лиценз за Windows;
 • 30-дневна версия на новия Microsoft Office;
 • Антивирусен софтуер Microsoft Defender Antivirus;
 • Предварително инсталиран Microsoft Teams;
 • Всички необходими драйвери.
 • Всеки продукт с Windows е инсталиран на английски език, като са налични повече от 100 различни езици за визуализация, включително и български.

Професионален сервиз

Нашата основна цел винаги е била да доставяме качество без аналог. Обновяването на техниката е сложен процес, на който отделяме огромно внимание и професионализъм. Компромисите в това отношение са недопустими и затова ИТР България разполага с добре изграден професионален сервиз. Във всеки един момент имаме възможност да обновяваме и тестваме над 200 настолни компютъра или 400 лаптопа наведнъж. Изградили сме сертифициран по ISO процес за тест, одит и политика по рекламациите, а екип от висококвалифицирани специалисти се грижи и за гаранционното и извън-гаранционното обслужване на предлаганата от нас техника.

Индивидуално отношение и качествено и професионално консултиране

През годините, доказвайки се като лидер в своята област, ИТР България си партнира успешно с множество от образователни институции, неправителствени организации, фондации и други. За всеки наш клиент ние търсим индивидуално решение, пригодено конкретно за неговите нужди. В основата на нашия успех е отличното сътрудничество с нашите дългогодишни партньори, колеги и клиенти. Екипът на ИТР България се стреми към качествено, бързо и квалифицирано обслужване и професионално консултиране. Ние се стремим да поддържаме високи етични и обществени стандарти при работата ни с нашите клиенти.


Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук

Добре